Ota yhteyttä

Kanslia on auki ma-to klo 11-16. Meidät tavoittaa parhaiten edelleenkin puhelimitse ja sähköpostilla kanslian aukioloaikoina. Asioithan kansliassa vain jos olet täysin terve ja oireeton. 

(Päivitys 21.11.2022)

Yhteystiedot

Helsingin juutalainen seurakunta
Malminkatu 26
00100 Helsinki

Puhelin: 09 586 0310 

S-posti: srk@jchelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/jchelsinki.fi

Kanslian asiakaspalveluajat ovat arkisin ma–to klo 11.00–16.00. Huomiothan, että kanslia on kiinni juutalaisina juhlapyhinä.

Vierailut synagogassa

Lukiolaisille ja opiskelijoille on rajallisten aikataulujen puitteissa tarjolla myös etävierailumahdollisuus. Kysy lisää kansliasta hyvissä ajoin.

Yleiset tiedustelut:

Yksittäisten henkilöiden synagogavierailuja varten (pätee niin kierroksiinsynagogassa kuin rukouksiin osallistumiseen), meidän tulee saada sähköpostilla tiedot vähintään viikkoa aiemmin osoitteeseen srk@jchelsinki.fi. (Tämä ohjeistus ei koske koululais- ja opiskelijaryhmiä.) Sähköpostin tulee sisältää allaolevat tiedot jokaisesta vierailijasta. Kierroksia järjestetään pääasiassa ma-to klo 11-15 välillä vain ennakkotilauksesta. Kiitokset!

  • Nimi
  • Kuva passin tai muun henkilötodistuksen kuvasivusta
  • Vierailun ajankohta
  • Vierailun tarkoitus

Saapuessasi ennalta sovittuna aikana seurakunnalle muistathan ottaa mukaan henkilötodistuksesi. Vältä suurikokoisten laukkujen tuomista synagogaan. Synagogaan on esteetön kulku.

Pääsymaksu:
Aikuiset 5 euroa
Kouluais- ja opiskelijaryhmät 20e (laskutuslisä 5e) ja muut ryhmät 65 euroa

Lukiolais- ja opiskelijaryhmien tiedustelut:

Lukiolaisille ja opiskelijoille on rajallisten aikataulujen puitteissa tarjolla myös etävierailumahdollisuus. Kysy lisää kansliasta hyvissä ajoin.

Koulu- ja opiskelijaryhmiä pyydämme lähettämään tiedustelut mahdollisimman hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen srk@jchelsinki.fi, niin että mukana tiedustelussa on seuraavat tiedot:

Ehdotukset päivämääristä ja kellonajoista:

Koulun/Oppilaitoksen nimi:

Luokkataso:

Opastuksen kieli: suomi/ruotsi/englanti

Opettajan/ryhmän johtajan puhelinnumero:

Koulu- ja opiskelijaryhmille pyrimme sopimaan vierailut alkamaan pääsääntöisesti ma–to klo 10.00–13.30. (Poikkeuksista voimme tarvittaessa sopia, kuitenkin viimeinen alkamisajakohta on klo 15.) Oppilasvierailuihin on hyvä varata n. 45-60 minuuttia. Ryhmien max koko on 35 henkeä. Isommille luokille/ryhmille voimme varata useamman perättäisen ajan, jolloin hinta 20e/jokainen oma ryhmänsä.

Koululaisten ja opiskelijoiden opintovierailut 20 euroa/ryhmä jos maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä. Laskutuslisä on 5e. Jos toivotte laskutusta, ystävällisesti lähettäkää meille laskutustiedot etukäteen.

Varaukset ja tiedustelut seurakunnan kansliasta hyvissä ajoin mieluiten sähköpostilla srk@jchelsinki.fi. Kiitokset!