Ota yhteyttä

Kanslian tavoittaa parhaiten edelleenkin puhelimitse ja sähköpostilla ma-to klo 11-16. Seurakuntalaiset voivat tarvittaessa asioida kansliassa ilmoittautumalla portilla. Huomioithan kuitenkin, että asioidessa kansliassa suositellaan maskin käyttöä. Asioithan kansliassa vain jos olet täysin terve ja oireeton.  (Päivitys 15.3.2022)

Yhteystiedot

Helsingin juutalalainen seurakunta
Malminkatu 26
00100 Helsinki

Puhelin: 09 586 0310 

S-posti: srk@jchelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/jchelsinki.fi

Kanslian asiakaspalveluajat ovat arkisin ma–to klo 11.00–16.00. Huomiothan, että kanslia on kiinni juutalaisina juhlapyhinä.

Vierailut synagogassa

Päivitys 15.3.22: Emme tällä hetkellä ota vastaan synagogavierailuja. Päätös on voimassa ainakin maaliskuun loppuun asti.

Lukiolaisille ja opiskelijoille on rajallisten aikataulujen puitteissa tarjolla myös etävierailumahdollisuus. Kysy lisää kansliasta hyvissä ajoin.

Yleiset tiedustelut:

Koskee ns. ”normaaliaikaa”, voimassa toistaiseksi: Helsingin synagogassa järjestetään suomenkielisiä opastettuja kiertokäyntejä pyynnöstä etukäteisjärjestelyin maanantaista torstaihin klo 13. Kierros kestää noin 30 minuuttia. Tarvittaessa kierrokset voidaan järjestää myös ruotsiksi, englanniksi ja hepreaksi.

Pyydämme kaikkia mahdollisia vierailijoita tiedustelemaan yllä mainituista kierroksista etukäteen, mieluiten ainakin viikkoa ennen sähköpostilla osoitteeseen srk@jchelsinki.fi. Toimisto on auki ma–to klo 11–16. 

Saapuessasi ennalta sovittuna aikana seurakunnalle muistathan ottaa mukaan henkilötodistuksesi. Vältä suurikokoisten laukkujen tuomista synagogaan. Synagogaan on esteetön kulku.

Pääsymaksu:
Aikuiset 5 euroa
Ryhmät 65 euroa

Päivitys 15.3.22 Lukiolais- ja opiskelijaryhmien tiedustelut:

Emme tällä hetkellä ota vastaan synagogavierailuja. Päätös on voimassa ainakin maaliskuun loppuun asti. Lukiolaisille ja opiskelijoille on rajallisten aikataulujen puitteissa tarjolla etävierailumahdollisuus. Kysy lisää kansliasta hyvissä ajoin.

Koskee ns. ”normaailiaikaa”, ei voimassa toistaiseksi: Koulu- ja opiskelijaryhmiä pyydämme lähettämään tiedustelut mahdollisimman hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen srk@jchelsinki.fi, niin että mukana tiedustelussa on seuraavat tiedot:

Ehdotukset päivämääristä ja kellonajoista:

Koulun/Oppilaitoksen nimi:

Luokkataso:

Opastuksen kieli: suomi/ruotsi/englanti

Opettajan/ryhmän johtajan puhelinnumero:

Koskee ns.” normaaliaikaa”, ei voimassa toistaiseksi: Koulu- ja opiskelijaryhmille pyrimme sopimaan vierailut alkamaan pääsääntöisesti ma–to klo 10.00–13.30. (Poikkeuksista voimme tarvittaessa sopia, kuitenkin viimeinen alkamisajakohta on klo 15.) Oppilasvierailuihin on hyvä varata n. 45-60 minuuttia. Ryhmien max koko on 35 henkeä. Isommille luokille/ryhmille voimme varata useamman perättäisen ajan, jolloin hinta 20e/jokainen oma ryhmänsä.

Koululaisten ja opiskelijoiden opintovierailut 20 euroa/ryhmä jos maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä. Laskutuslisä on 5e. Jos toivotte laskutusta, ystävällisesti lähettäkää meille laskutustiedot etukäteen.

Varaukset ja tiedustelut seurakunnan kansliasta hyvissä ajoin mieluiten sähköpostilla srk@jchelsinki.fi. Kiitokset!