Ota yhteyttä

Kanslia on auki ma-to klo 11-16. Meidät tavoittaa parhaiten edelleenkin puhelimitse ja sähköpostilla kanslian aukioloaikoina. Asioithan kansliassa vain jos olet täysin terve ja oireeton. 

(Päivitys 21.11.2022)

Yhteystiedot

Helsingin juutalainen seurakunta
Malminkatu 26
00100 Helsinki

Puhelin: 09 586 0310 

S-posti: srk@jchelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/jchelsinki.fi

Kanslian asiakaspalveluajat ovat arkisin ma–to klo 11.00–16.00. Huomiothan, että kanslia on kiinni juutalaisina juhlapyhinä.

Helsingin juutalaisen seurakunnan ystävät -yhdistykseen liittyvissä asioissa olethan suoraan yhteydessä sähköpostilla hjsrk.ystavat@gmail.com. Kiitokset! (Päiv. 26.1.23)

Vierailut synagogassa

Lukiolaisille ja opiskelijoille on rajallisten aikataulujen puitteissa tarjolla myös etävierailumahdollisuus. Kysy lisää kansliasta hyvissä ajoin.

Yleiset tiedustelut:

Yksittäisten henkilöiden synagogavierailuja varten (pätee niin kierroksiinsynagogassa kuin rukouksiin osallistumiseen), meidän tulee saada sähköpostilla tiedot vähintään viikkoa aiemmin osoitteeseen srk@jchelsinki.fi. (Tämä ohjeistus ei koske koululais- ja opiskelijaryhmiä.) Sähköpostin tulee sisältää allaolevat tiedot jokaisesta vierailijasta. Kierroksia järjestetään pääasiassa ma-to klo 11-15 välillä vain ennakkotilauksesta. Kiitokset!

  • Nimi
  • Kuva passin tai muun henkilötodistuksen kuvasivusta
  • Vierailun ajankohta
  • Vierailun tarkoitus

Saapuessasi ennalta sovittuna aikana seurakunnalle muistathan ottaa mukaan henkilötodistuksesi. Vältä suurikokoisten laukkujen tuomista synagogaan. Synagogaan on esteetön kulku.

Pääsymaksu:
Aikuiset 5 euroa
Kouluais- ja opiskelijaryhmät 20e (laskutuslisä 5e) ja muut ryhmät 65 euroa

Lukiolais- ja opiskelijaryhmien tiedustelut:

Lukiolaisille ja opiskelijoille on rajallisten aikataulujen puitteissa tarjolla myös etävierailumahdollisuus. Kysy lisää kansliasta hyvissä ajoin.

Koulu- ja opiskelijaryhmiä pyydämme lähettämään tiedustelut mahdollisimman hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen srk@jchelsinki.fi, niin että mukana tiedustelussa on seuraavat tiedot:

Ehdotukset päivämääristä ja kellonajoista:

Koulun/Oppilaitoksen nimi:

Luokkataso:

Opastuksen kieli: suomi/ruotsi/englanti

Opettajan/ryhmän johtajan puhelinnumero:

Koulu- ja opiskelijaryhmille pyrimme sopimaan vierailut alkamaan pääsääntöisesti ma–to klo 10.00–13.30. (Poikkeuksista voimme tarvittaessa sopia, kuitenkin viimeinen alkamisajakohta on klo 15.) Oppilasvierailuihin on hyvä varata n. 45-60 minuuttia. Ryhmien max koko on 35 henkeä. Isommille luokille/ryhmille voimme varata useamman perättäisen ajan, jolloin hinta 20e/jokainen oma ryhmänsä.

Koululaisten ja opiskelijoiden opintovierailut 20 euroa/ryhmä jos maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä. Laskutuslisä on 5e. Jos toivotte laskutusta, ystävällisesti lähettäkää meille laskutustiedot etukäteen.

Varaukset ja tiedustelut seurakunnan kansliasta hyvissä ajoin mieluiten sähköpostilla srk@jchelsinki.fi. Kiitokset!