Ota yhteyttä

Kanslian tavoittaa parhaiten edelleenkin puhelimitse ja sähköpostilla ma-to klo 11-16. Seurakuntalaiset voivat tarvittaessa asioida kansliassa ilmoittautumalla portilla. Huomioithan kuitenkin, että asioidessa kansliassa suositellaan maskin käyttöä. Asioithan kansliassa vain jos olet täysin terve ja oireeton.  (Päivitys 18.11.2021)

Yhteystiedot

Helsingin juutalalainen seurakunta
Malminkatu 26
00100 Helsinki

Puhelin: 09 586 0310 

S-posti: srk@jchelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/jchelsinki.fi

Kanslian asiakaspalveluajat ovat arkisin ma–to klo 11.00–16.00. Huomiothan, että kanslia on kiinni juutalaisina juhlapyhinä.

Vierailut synagogassa

Tiedote 18.11.21

Emme tällä hetkellä ota vastaan synagogavierailuja. Päätös on voimassa vuoden loppuun asti ja aiemmin tehdyt varaukset on peruttu. Kansliasta voi tiedustella oppaan yhteystietoja, jos koulut/oppilaitokset toivovat vierailua.

Yleiset tiedustelut:

Helsingin synagogassa järjestetään suomenkielisiä opastettuja kiertokäyntejä pyynnöstä etukäteisjärjestelyin maanantaista torstaihin klo 13. Kierros kestää noin 30 minuuttia. Tarvittaessa kierrokset voidaan järjestää myös ruotsiksi, englanniksi ja hepreaksi.

Pyydämme kaikkia mahdollisia vierailijoita tiedustelemaan yllä mainituista kierroksista etukäteen, mieluiten ainakin muutama toimistopäivää ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen srk@jchelsinki.fi. Toimisto on auki ma–to klo 11–16. 

Saapuessasi ennalta sovittuna aikana seurakunnalle muistathan ottaa mukaan henkilötodistuksesi. Vältä suurikokoisten laukkujen tuomista synagogaan. Synagogaan on esteetön kulku.

Pääsymaksu:
Aikuiset 5 euroa
Ryhmät 65 euroa

Koulu- ja opintoryhmien tiedustelut: Emme tällä hetkellä ota vastaan synagogavierailuja. Päätös on voimassa vuoden 2021 loppuun asti ja aiemmin tehdyt varaukset on peruttu. Kansliasta voi tiedustella oppaan yhteystietoja, jos koulut/oppilaitokset toivovat vierailua.

Koulu- ja opiskelijaryhmiä pyydämme lähettämään tiedustelut mahdollisimman hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen srk@jchelsinki.fi, niin että mukana tiedustelussa on seuraavat tiedot:

Ehdotukset päivämääristä ja kellonajoista:

Koulun/Oppilaitoksen nimi:

Luokkataso:

Opastuksen kieli: suomi/ruotsi/englanti

Opettajan/ryhmän johtajan puhelinnumero:

Koulu- ja opiskelijaryhmille voidaan vierailu sopia alkamaan ma–to klo 10.00–13.30 ja 12.45-15.30 välillä. Oppilasvierailuihin on hyvä varata n. 45-60 minuuttia. Ryhmien max koko on 35 henkeä. Isommille luokille/ryhmille voimme varata useamman perättäisen ajan, jolloin hinta 20e/jokainen oma ryhmänsä.

Koululaisten ja opiskelijoiden opintovierailut 20 euroa/ryhmä jos maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä. Laskutuslisä on 5e. Jos toivotte laskutusta, ystävällisesti lähettäkää meille laskutustiedot etukäteen.

Varaukset ja tiedustelut seurakunnan kansliasta hyvissä ajoin mieluiten sähköpostilla srk@jchelsinki.fi. Kiitokset!