Kontakt

Du kan kontakta kansliet fortsättningsvis per telefon och per epost må-to kl 11-16. Församlingsmedlemmar kan, vid behov, besöka kansliet. Be portvakten ringa upp oss så möter vi dig vid porten. Observera att du bör ha en ansiktsmask på dig och att du är helt frisk. (Uppdaterat 04.01.2021)

Kontaktinformation

Judiska Församlingen i Helsingfors
Malminkatu 26
00100 Helsinki

Telefon: 09 586 0310 

E-post: srk@jchelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/jchelsinki.fi

Kontorets kundtjänsttider är måndag – torsdag från kl. 11.00 till 16.00. Observera att kontoret är stängt på judiska helgdagar.

Att besöka synagogan

Om du som privat person önskar besöka synagogan (detta gäller både synagogaförevisning och deltagande i gudstjänst) ber vi dig vänligen skicka nedanstående information minst en vecka i förväg till srk@jchelsinki.fi (detta gäller inte skolgrupper). Tack så mycket!

Synagogaförevisningar organiseras må-to kl 11-15 endast på förhandsbeställning.

Av eposten bör framgå följande information för alla besökare

  • Namn
  • Kopia av pass eller annat identifikationsdokument
  • Önskad tid
  • Orsak till önskat besök

Den finskspråkiga guidningen tar ca 30 minuter. Vid behov guidning även på svenska, engelska och hebreiska.

Inträdesavgift:
Vuxen 5 euro
Grupper 65 euro

barn och skolornas studiebesök kostar 20 euro/grupp. Faktureringstilläg är 5e. Var så vänlig och sänd faktureringsuppgifter i förväg.

Kom ihåg att ta med dig ID-kort (pass) då du kommer för att besöka synagogan på den överenskomna tiden. Undvik att ta med dig stora väskor till besöket.

Rullstolsvänlig.

Bokningar och förfrågningar via församlingens kansli: srk@jchelsinki.fi eller 09 5860310.

Obs! Tillsvidare kan vi inte ta emot besökare till synagogan p.g.a. corona-pandemin. Vi kan för skolgrupper och andra grupper erbjuda att en församlingsmedlem kan besöka er och berätta om judendomen. Kontakta kansliet om du är intresserad. (Uppdaterat 22.11.2022)​