Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Osoite: Helsingin juutalalainen seurakunta, Malminkatu 26, 00100 Helsinki

Puhelin: 09 586 0310

 S-posti: srk@jchelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/jchelsinki.fi

Kanslian asiakaspalveluajat ovat ma–to klo 11.00–16.00. Huomiothan, että kanslia on kiinni juutalaisina juhlapyhinä. 

 

 

Vierailut synagogassa

Helsingin synagogassa järjestetään suomenkielisiä opastettuja kiertokäyntejä pyynnöstä maanantaista torstaihin klo 13. Kierros kestää noin 30 minuuttia. Tarvittaessa kierrokset voidaan järjestää myös ruotsiksi, englanniksi ja hepreaksi. Oppilasvierailuihin on hyvä varata n. 45-60 minuuttia.

Kehotamme kaikkia kierrokselle halukkaita ilmoittamaan ennakkoon tulostaan, mieluiten ainakin pari toimistopäivää ennakkoon. Toimisto on auki mato klo 1116. Huomioittehan, että toimisto ei ole auki perjantaisin, joten sähköpostit saavuttavat meidät torstain jälkeen vasta maanantaina klo 11. Kiitokset!

Koulu- ja opiskelijaryhmille voidaan vierailu sopia ma–to klo 9.30–15.30 välillä.

 

Pääsymaksu:

 Aikuiset 5 euroa

 Ryhmät 65 euroa

Koululaisten ja opiskelijoiden opintovierailut 20 euroa/ryhmä jos maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä. Laskutuslisä on 5e. Jos toivotte laskutusta, ystävällisesti lähettäkää meille laskutustiedot etukäteen.

 

Koululaisryhmien yhteydenottoihin ja varauksiin pyydämme laittamaan mukaan yhteystietoihin opettajan puhelinnumeron. Huomioittehan, että koululaisryhmien koko on max. 30 oppilasta plus opettaja(t). Isommille luokille voimme varata useamman perättäisen ajan, hinta on silloin 20e/ryhmä.  Tiedustelut ja varaukset pyydämme tekemään hyvissä ajoin ennakkoon. Toimisto on auki ma–to 11–16, huomioiden, että perjantaisin viestejä ei lueta. Oppilasvierailuihin on hyvä varata n. 45-60 minuuttia.

 

Saapuessasi ennalta sovittuna aikana seurakunnalle muistathan ottaa mukaan henkilötodistuksesi. Vältä suurikokoisten laukkujen tuomista synagogaan.

Synagogaan on esteetön kulku.

Varaukset ja tiedustelut seurakunnan kansliasta hyvissä ajoin mieluiten sähköpostilla srk@jchelsinki.fi. Kiitokset!

Kartta: